Αποστολή σε όλη την Ελλάδα Τηλ. Κέντρο: 2102481000 - 2102481700

Kerakoll - Κόλλες & Στόκοι

Πιστοποιημένος συνεργάτης Kerakoll

Kerakoll

Kerakoll στις πιο φτηνές τιμές τις αγοράς.
Οι οικολογικές κόλλες Kerakoll. Προϊόντα και υπηρεσίες για την κατασκευή με σεβασμό προς το περιβάλλον και στο ευ ζην στην κατοικία.
Το GreenBuilding στο σπίτι σου. Ανακάλυψε όλα τα πλεονεκτήματα του Kerakoll GreenBuilding. Απαραίτητο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες του οικοδομικού τομέα που θέλουν να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να ζήσουν με σεβασμό προς το περιβάλλον και στην καλή διαβίωση στις κατοικίες.

H40 ECO - C2TE S1 Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Ορυκτό συγκολλητικό υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με μεγάλη αντοχή και υψηλή παραμόρφωση στη διάτμηση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση, ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και με χαμηλότατες εκλύσεις πτητικών οργανικών ενώσεων. Ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.

H30 ECO C2TE S1 Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Πιστοποιημένο ελαστικό υπερ-συγκολλητικό υλικό, για τη συγκόλληση με μεγάλη αντοχή κεραμικού γρανίτη, κεραμικών πλακιδίων, υαλοψηφίδας, πλακών μικρού πάχους και φυσικών λίθων, ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων. Ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.

H20 ECO - C2TE Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Πιστοποιημένο υπερσυγκολλητικό υλικό για τη συγκόλληση με μεγάλη αντοχή κεραμικού γρανίτη ,
κεραμικών πλακιδίων και σταθερών φυσικών λίθων , ιδανικό για το Greenbuilding .

Special Eco - C2TE Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον , για τοποθετήσεις με υψηλή πρόσφυση ,
με μεγάλη αντοχή και με μηδενική κάθετη ολίσθηση , ιδανικό για το Greenbuilding.

Super KT ECO - C1T Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις
με υψηλή πρόσφυση, με μεγάλη αντοχή και με μηδενική κάθετη ολίσθηση, ιδανικό για το
GreenBuilding. Ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και χαμηλότατες εκπομπές
πτητικών οργανικών ενώσεων, ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.

Superflex Eco Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Οργανικό ορυκτό ελαστικό συγκολλητικό υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με μεγάλη αντοχή, υψηλή πρόσφυση και μηδενική κάθετη ολίσθηση σε παραμορφώσιμα υποστρώματα, ιδανικό για το GreenBuilding. Σέβεται την υγεία των χρηστών.

Slc L34 Flex Eco - Κόλλα για παρκέ Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Οργανικό ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, ελαστικό, για τοποθετήσεις με υψηλή αντοχή παρκέ, ιδανικό για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, χωρίς διαλύτες, με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, σέβεται το περιβάλλον και την υγεία των χρηστών.

Slc Eco L34 Plus - Κόλλα για παρκέ Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Οργανικό ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, με μεγάλη ελαστικότητα, για τοποθετήσεις με υψηλή αντοχή παρκέ, ιδανικό για το GreenBuilding. Δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες, με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, σέβεται το περιβάλλον και την υγεία των χρηστών.

Fugalite® Eco Invisible Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Υαλώδης φωτοχρωματικός αρμόστοκος και συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένος ως φιλικός προς το περιβάλλον, με υψηλή ρευστότητα και ευκολία καθαρισμού, βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός, αδιάβροχος και ανθεκτικός στην κηλίδωση για αρμούς από 0 έως και 3 mm, εγγυάται την αισθητική και λειτουργική συνέχιση και την υγιεινή της υαλοψηφίδας και των κεραμικών επιφανειών, ιδανικός για το GreenBuilding. Με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων.

Fugalite® Eco kerakoll Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Πορσελανώδης αρμόστοκος και συγκολλητικό υλικό πιστοποιημένος ως φιλικός προς το περιβάλλον, με υψηλή ρευστότητα και ευκολία καθαρισμού, βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός, αδιάβροχος και ανθεκτικός στην κηλίδωση, για αρμούς από 0 έως και 20 mm υψηλής χημικό-μηχανικής αντοχής, εγγυάται τη συνέχιση των επιφανειών από κεραμικά υλικά, ιδανικός για το GreenBuilding. Με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων.

Fugabella Eco Porcelana 0-8 Προσφορά

Στις ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές της αγοράς
Ορυκτός αρμόστοκος φιλικός προς το περιβάλλον, φυσικά βακτηριοστατικός και μυκητοστατικός σταθεροποιημένος με καθαρή φυσική άσβεστο NHL 5, για αρμούς υψηλής χρωματικής σταθερότητας από 0 μέχρι και 8 mm, ιδανικός για το GreenBuilding. Ενός συστατικού, με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, ανακυκλώσιμος ως αδρανές υλικό.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτ. : 8:30 - 15:00
Τριτ - Παρασ. : 8:30 - 15:00, 17:30 - 21:00
Σαβ. : 8:30 - 15:00

Σιαραμπής

Λεωφόρος Φυλής 71
Άνω Λιόσια 13341
Αθήνα
email: [email protected]
Τηλ. Κέντρο: 2102481000 - 2102481700

Πολιτική απορρήτου GDPR