Αποστολή σε όλη την Ελλάδα Τηλ. Κέντρο: 2102481000 - 2102481700

Jelia Bianco Satin Jelia Bianco Satin

Jelia Satin

Επιτραπέζιος νιπτήρας Φ40,5x15 . Δείτε τους χρωματισμούς εδώ :


Jelia Full Black

 


Jelia Olive Leaf

 


Διαθέσιμοι χρωματισμοί

 

misure jelia

Ένα νιπτήρα μπάνιου έχουμε όλοι στο μπάνιο μας και κάποιοι από εμάς  ένα επιτραπέζιο νιπτήρα .Αν παρατηρήσουμε την φωτογραφία θα δούμε εναν στρογγυλό νιπτήρα, επιτραπέζιο , βαθύ, με  ωραίες λιτές γραμμές και πολύ λεπτά φινιρίσματα, κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευόμαστε όσο περισσότερο γίνεται το εσωτερικό του. Εάν πάρετε ένα μέτρο και μετρήσετε ακόμα και έναν μεγαλύτερο νιπτήρα από αυτόν, εσωτερικά, θα διαπιστώσετε οτι πιθανότατα δεν σαν δίνει περισσότερο ωφέλιμο χώρο απο 39,5cm που σας δίνει ο συγκεκριμένος.

Τι είναι όμως αυτό που τον κάνει  ιδιαίτερα ξεχωριστό?

Το υλικό κατασκευής του. Κατασκευασμένος λοιπόν από ένα νέο πρωτοπωριακό υλικό που ονομάζετε concrete. Το cpm είναι ένα  υλικό , το οποίο εφαρμόζεται όλο και περισσότερο στην Ευρώπη και την Αμερική με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Η βασική του ύλη είναι το μπετόν σε συνδυασμό με διάφορες άλλες προσμείξεις ,που το κάνουν ιδιαίτερα ανθεκτικό στα χτυπήματα και τα γδαρσίματα.Έτσι λοιπόν ένας νιπτήρας από concrete δεν σπάει και δεν γδέρνεται , σε αντίθεση με μια κοινή πορσελάνη. Επίσης εφαρμόζοντας μια νέα τεχνική πετυχαίνουμε μια λεία επιφάνια εσωτερικά ,χωρίς πόρους, περασμένη με ειδικά υγρά κατά των αλάτων , οικολογικά προς το περιβάλλον και φιλικά προς τον άνθρωπο. Σε αντίθεση με το εσωτερικό του , στο εξωτερικό του μέρος αφήνουμε το φυσικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος να αναδειχθεί και εκεί είναι η διαφορετικότητά του στο αισθητικό κομμάτι που τον απογειώνει!!!

Εαν θέλετε στο μπάνιο σας μια ξεχωριστή πινελιά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την σειρά JELIA .Η φινέτσα του σε συνδυασμό με την αντοχή του , τον κατατάσσει στο μέγιστο των προσδοκιών μας!!!

Η σειρά JELIA ταιριάζει απόλυτα σε ενα έπιπλο μπάνιου κατασκευασμένο απο φυσικό ξύλο σε οποιαδήποτε απόχρωση εσείς επιθυμείτε, επάνω σε έναν μαρμάρινο πάγκο , σε ενα πάγκο από γρανίτη,  σε ενα κρυστάλλινο πάγκο και φυσικά σε ένα πάγκο-έπιπλο κατασκευασμένο από τσιμεντοκονία.

Ο συνδυασμός φυσικών υλικών -πιστέψτε με- θα σας εντυπωσιάσει!!!

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΦΗΣ
Οι επεξεργασίες χρώσης των νιπτήρων μας είναι δυο ειδών.
Η πρώτη διαδικασία χρωματικής επεξεργασίας – ( σειρά natura ) – προβλέπει την ανάμειξη της φυσικής πρώτης ύλης με τις χρωματικές πρώτες ύλες , τεχνική που μας επιτρέπει να παράξουμε ένα χρωματικά ενιαίο υλικό .
Η δεύτερη τεχνική χρωματικής επεξεργασίας μας επιτρέπει να έχουμε επιφανειακή κάλυψη του πρωτογενούς υλικού με καθαρές χρωματικές αποδόσεις ,χωρείς τεχνοτροπίες .
Αυτονόητο είναι ότι αυτή η τεχνική βαφής επιτρέπει στον νιπτήρα να αποκαλύπτει την πραγματική του φύση , όπως είναι οι πόροι του πρωτογενούς υλικού .

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικό: Τσιμέντο
  • Τοποθέτηση: Επιτραπέζιος
  • Σχέδιο: Στρογγυλός
  • Μήκος: 040 - 049
  • Πλάτος: 40 - 46
  • Χρωματισμός: Λευκό, Μαύρο, Γκρι, Χρωματιστός
Διαβάστηκε 249 φορές
Τάσος Σιαραμπής

Γεια σας. Έχω επιλέξει για εσάς τις καλύτερες εταιρείες και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, με γνώμονα πάντα την οικονομικότερη τιμή, στην καλύτερη ποιότητα.

www.plakakia-siarampis.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Τάσος Σιαραμπής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vulcano PLINT 40 »

Αναζήτηση Νιπτήρα

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτ. : 8:30 - 15:00
Τριτ - Παρασ. : 8:30 - 15:00, 17:30 - 21:00
Σαβ. : 8:30 - 15:00

Σιαραμπής

Λεωφόρος Φυλής 65
Άνω Λιόσια 13341
Αθήνα
email: [email protected]
Τηλ. Κέντρο: 2102481000 - 2102481700

Πολιτική απορρήτου GDPR